اعتراض پزشكان به صدا وسيما
This comment has been removed by the author of the petition.
باسلام لطفاشان ومنزلت جامعه پزشکی راحفظ بفرمایید.
توهين به قشر پزشك را محكوم مي كنيم
بسياري از پزشكان محترمي كه هزينه هاي گزاف براي درمان ميگيرند و افراد مدتها براي درمان توسط آنها در صف مطب و بيمارستانها مي ميمانتد، تنها يك دليل دارد و مردم عزيز ما اين را مي دانند: هزينه يك ثانيه سلامتي، اگر كسي بتواند آنرا براي ما تامين كند، بي نهايت است...... اي كاش دست اندركاران و شيپورچيان صدا و سيما و خبرگزاريهاي ديگري كه سعي در پوشاندن مسايل مهمتر و انحراف اذهان عوام بسمت پزشكان ، از مشكلات عمده موجود را دارند هم، لحظه اي با خود انديشه كنند و خجالت بكشند.......
کلا صدا سیما مدتهاست بند کرده به درآمد پزشکان . چندی پیش هم برنامه ای درمورد مالیات پزشکان پخش کرد. من نمیدونم درآمد و مالیات اقشار دیگه ، دلالان ، واردکنندگان کالاهای بی کیفیت و... رو به چالش نمیکشن
سوالی از مردم و صدا و سیما: آیا پزشکانی که سلامتی و زندگی میدهند و درآمدشان از نجات جان انسانهاست فاسد و مال اندوزند یا صنایع خودروسازی ایران ، پیمانکاران جاده سازی ایران ، خطوط هوایی ایران تولیدکنندگان مواد غذایی و لبنی ناسالم در ایران تولید کنندگان بنزین غیر استاندارد در ایران و ... که نتیجه کارشان بیماری مردم و مرگ آنهاست?آیا درآمد های بیشماری که با ازبین بردن سلامتی مردم در جیب این افراد میرود مورد بررسی و چالش قرار میگیرد?و
هیچ پزشکی به هیچ بیماری به زور نمیگوید که برای درمان به من مراجعه کن و مردم چون ارزش سلامت خود را میدانند حاضرند بهای سلامتی را بپردازند ولی متاسفانه دستشان به آنهایی که باعث ازدیاد این همه بیماری و رنجشان شده اند نمیرسد .
من که فکر میکنم پشت این برنامه ها دست های ناسالمی است که برای تبرئه خود دست به فرافکنی و رودررو کردن مردم با پزشکان زده اند
فردي كه به پزشكان توهين ميكند، زمانيكه سر عزيزترين كسان او درد بگيرد،به دنبال كه ميگردد؟
این آدمایی که فکرمیکنن کارما آسونه و پول زیاد میگیریم اگه مردن یه ماه بیان مثه ما تو روستاهای سر مرز کارکنن.اگه تونستن یه ماه تو اون شرایط دوام بیارن حرف بزنن.حاضرنیستن از پشت میزشون تو اتاقای باکلاسشون بیان بیرون بعد میخوان بیان تو خونه های روستایی مریض پیر و زمینگیر ببینن؟؟؟بعد واسه کارما نظر میدن ؟؟؟
جاي شماره نظام پزشكي در محل امضا خاليه
فردي كه به پزشكان توهين ميكند ،با سردرد عزيزانش به دنبال كه خواهد گشت؟
ا
This comment has been removed by the author of the petition.
درود بر خدمتگزاران خلق
Re: Re:
خوب شاید یکی از پزشکا بخواد به صورت الکتیو عمل کنه این چه نظریه ای که می دی اقای محترم.
با متخلفين كه مشخص استچه كساني هستند موردي برخورد شود
Re: Re: Re:
فکر کنم متوجه نشدی دکتر جان عمل الکتیو یعنی جراحی غیراورژانس. اگه فقط یک روز جراحی های الکتیو مثل جراحی دیسک کمر یا جراحی کاتاراکت انجام نشه میان به پای پزشک می افتن تا سلامتیشون رو برگردوندن اگه یه روز متخصصان داخلی و پزشکان عمومی مریض سرپایی نبینن و اگه یه روز تنها یه روز مراکز سونوگرافی خدمات مربوط به زنان باردار رو انجام ندن دیگه اینقدر به خودشون اجازه نمیدن ارزش کار پزشک و برگردوندن سلامتی به جامعه رو پایین بیارند و مشکلات جامعه رو بندازن گردن پزشکان
Re:
برخورد با متخلفین باید از طریق درست و با حفظ حرمت جامعه پزشکی باشد نه اینکه با تبلیغات گسترده مردم را دربرابر پزشکان که ارتباط مستقیم با بیمار دارند قرار دهند و امنیت و آرامش طبیبان را که لازمه خدمت است صلب کنند
| This discussion has been closed. |
Re:
#300: -
کاملا موافقم. میشه مدتی به شکل هماهنگ خدمات غیر اورژانس و جراحی های الکتیو رو انجام ندا