نامه اعتراض پزشكان به رياست جمهوري
Re: Re: تنها جرم من، پزشک بودن من است
تسليت به بچه شش ماهه دكتر مرحوم كه بايد آقاى وزير بهداشت پاسخگو باشند،البته با اين تبليغ هاى منفى از طرف وزير بسيار متمول بهداشت حالا ديگه هيچكدام از ما امنيت جانى و شغلى نداريم
اول به سراغ یهودیها رفتند من یهودی نبودم، اعتراضی نکردم . پس از آن به لهستانیها حمله بردند من لهستانی نبودم و اعتراضی نکردم . آنگاه به لیبرالها فشار آوردند من لیبرال نبودم، اعتراض نکردم سپس نوبت به کمونیستها رسید کمونیست نبودم ، بنابراین اعتراضی نکردم . سرانجام به سراغ من آمدند هر چه فریاد زدم کسی نمانده بود که اعتراضی کند برتولت برشت
به امید بازگشت منزلت پزشکان
Re:
آقای وزیر عزیز خودت بارت را بستی بی خیال مردم و جامعه پزشکی.
مرد حسابی بیمه ها را,درست کن که مردم با پزشک ارتباط مالی نداشته باشند.
به اون ریس جمهورم بگو اگه خرج مردم نکنی آقا زاده ها .امانش نمیدهند اختلاس میکندش.
Be nazare bande in javike ijad shode baese khoddarie pezeshkan az anjam har anche dar tavan ast mishavad,vaghti poshtvaneye mohkami nabashad baraye gheshre pezeshki,che pezeshk che dandanpezeshk,che kadre bimarestan che lozoomi darad pezeshk baraye hadaksar khadamat risk konad,vaghti gharar ast motaham bashad.lotfan residegi konid.ba tashakor
رابطه پزشک وبیمار باید همراه با احترام دوطرفه وفضای اطمینان باشه ودر حال حاضر احساس امنیت ازهمه مهمتر شده من در طی این چندسالی که در این شغل هستم نه بلد بودم پول زیر میزی بگیرم ونه خواستم که بگیرم ولی واقعا شما یک بار هم جای ما پزشکایی که با بیمه قرارداد داریم فکر کنید کی مثل ما نسیه کار میکنه ویزت میکنیم شش ماه بعد پولشو میدن البته اگه کسورات نزنن که همیشه میزنن جراحی میکنیم نه ماه بعد پولشو انهم در چند قسط میدن کلی هم کسورات میزنن هیچ کس مثل ما نجیبانه تحمل نمی. کنه معلما باکلی تعطیلات وغیره اگه حقوقشان عقب بیفته میرن سرکار؟
| This discussion has been closed. |
پزشکان عالی ترین پیامبران خداوند در کره زمین هستند