نامه مطالبات جامعه مامایی ایران، شماره1
با آرزوی تحقق رفع مشکلات جامعه مامایی و باتشکر از زحمات دوستان
امیدوارم هر چ زودتر ب این مشکلات رسیدگی شود..
Mahsa
چون من بعد از کلی تلاش دردوران دبیرستان در رشته ی مامایی قبول شدم ولی از همین الان استرس شغل ایندمو دارم که ایا برای من کاری هست یا نه ؟؟
با سلام؛ طی 8 سال سابقه ی کاری در لیبر و اتاق زایمان شاهد تمام زحمات و سختی های همکارانم بوده ام در مقابل شاهد بی عدالتی در برابر آنها چ در نحوه ی برخورد متخصص زنان چ در نحوه ی پرداخت دور از انصاف حق و حقوق دانشکده درقبال وظیفه ی سنگیننی که بر دوشمان میباشد بوده ام..عاجزانه از مسئولین خواهشمندم ب دنبال پرداخت ناعادلانه طرح های کلان ب پزشکان،کمی هم به مشکلات ما رسیدگی فرمایید با تشکر...
باسلام وخداقوت,تنهاخواسته جامعه مامایی برخورداری از امتیازات مامایی است امیدواریم حق برخورداری از مهرخودمون رو درزمینه نوشتن ازمایشات روتین وسونوگرافی به دست بیاریم
رسیدگی بیشتر به ماماهای جامعه..دادن خدمات بیشتر.با تشکر.
برای احقاق حق تضعیف شده همیشگی قشر مامایی در کشور ایران
باتوجه به زحمات فراوان در اتاق زايمان و ناديده گرفتن اين سختيها روز به روز اين قشر كمرنگتر خواهد شد.آيا اين موافق خواسته هاي مقام معظم رهبريست؟
با سلام ضمن تشكر از تهيه نامه فوق لطفا در متن نامه در خصوص سختي كار ماماهاي شاغل در ستاد معاونت بهداشت استان و شبكه هاي شهرستان ها كه كارشناس برنامه سلامت مادران هستند و شبانه روز مسيول پيگيري مادران باردار پرخطر مي باشند بدليل عدم وجود رديف ماما در ستاد داراي رديف بهداشت خانواده مي باشند نيز مورد ذكر گردد با تشكر
با تشکر فراوان از زحمات شما با کلیه موارد ذکر شده موافق وخواهان رسیدگی وبالاخص موضوع بازنشستگی ماماها با احتساب سختی کار وزودتر از موعد میباشم
درخواست کاردانشجویی
به عنوان یک ماما خیلی دوست داشتم وزیر محترم بهداشت رو ببینم و اینا رو بگم راستی چرا کاردانشجویی ماما ها نسبت به پرستارها ارزون تره۲۵۰۰به۵۰۰۰ واس هر ساعت و اینکه کلا ماما رو کاردنشجویی نمیگیرن فقط پرستار اخه چراااااا؟
| This discussion has been closed. |
ممنون از زحمات شما عزیزان به امید رفع تمامی مشکلاتمون